Η ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ
ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

Kωνσταντίνος Χ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Υποστράτηγος ε.α. και Συγγραφέας

http://achilleous.com/amphiktyon/biografiko/index.html

Η ΑΣΤΕΡΟΕΣΣΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΤΗΣ

Tέσσερα χρόνια έκλεισαν απο την ημέρα (18/3/2003) του εγκληματικού πολέμου στο Ιράκ. Ενός πολέμου που στοίχισε άνω των 100.000 ψυχών , φοβερές καταστροφές και αστρονομικά έξοδα. Παρά ταύτα ουδέν αποτέλεσμα έφερε και δεν είναι ορατόν το τέλος του. Βέβαια το κέρδος του στρατιωτικο-βιομηχανικού συμπλέγματος είναι τεράστιο. Με τον πόλεμο αυτό ο άλλοτε υπερήφανος Αμερικανικός αετός βγαίνει με τις φτερούγες του ψαλιδισμένες και μετά δυσκολίας μπορεί να πετάξει σε άλλα παγκόσμια θέατρα επιχειρήσεων, όπως στο Ιράν, όπου οι σχεδιαστές του θα ήθελαν να τον εξαπολύσουν και πάλι . Το τραυματικό φιάσκο του Βιετνάμ δεν ενουθέτησε το κατεστημένο της Ουάσιγκτον. Ο πόλεμος όμως στο Ιράκ και Αφγανιστάν ήτο προκαταβολικά αποτυχημένος πριν ακόμη αρχίσει. Ένας πόλεμος χωρίς ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους και με ελλειπή στρατιωτική σχεδίαση και δυνάμεις. Ουσιαστικά επρόκειται για μιά ληστρική επιχείρηση αρπαγής του Ιρακινού πετρελαίου από τις εταιρείες του Προέδρου. Τώρα οι επιδρομείς έχουν παγιδευθεί και δεν έχουν διέξοδο διαφυγής. Μετά την στρατιωτική και οικονομική τους εξάντληση, τώρα στρέφονται προς το ΝΑΤΟ, σαν σωσίβιο σωτηρίας. Η Ευρω-Ατλαντική Συμμαχία -που έγινε το 1950 εναντίον της Σοβιετικής Ενώσεως από τα 15 κράτη- δεν μπορεί να παίξει τον νέο ρόλο της στο παγκοσμιοποιημένο περιβάλλον. Τότε υπήρχε ο φανταστικός εξ Ανατολών έστω κίνδυνος , τον οποίον εξόγκωναν βέβαια οι υπηρεσίες πληροφοριών του ΝΑΤΟ. Μετά την πτώση του Κομμουνισμού γεννήθηκε η ανάγκη να βρεθεί ένας καινούργιος εχθρός, κι' αυτός ήτο έτοιμος πριν ακόμη πέσει η Σοβιετική Ενωση. Τον είχε κι' όλας δημιουργήσει το Ισραήλ με τους συνεχείς πολέμους κατά των Παλαιστινίων. Κι' ο νέος εχθρός δεν ήτο άλλος από τους Άραβες και κατ' επέκταση το Ισλάμ, το οποίον εναντιώνεται στα σχέδια του Ισραήλ για την κατοχή της Παλαιστίνης και την καταπίεση των Παλαιστινίων. "Τρομοκράτες" είχαν βαπτίσει οι Ισραηλινοί τους Παλαιστίνιους μαχητές της ελευθερίας, πράγμα που το είχαν ασπασθεί και οι Αμερικανοί. 'Αλλο τώρα αν και οι πατέρες του Ισραηλινού , αλλά και του Αμερικανικού Έθνους ξεκίνησαν τον αγώνα τους σαν τρομοκράτες... Κάθε εθνικοαπολευθερωτικό κίνημα έκτοτε βαπτίσθηκε ως τρομοκρατικό και οι αγωνιστές κατεδιώχθησαν σαν "τρομοκράτες".
Ο πόλεμος όμως κατά της τρομοκρατίας επισημοποιήθηκε μετά το χτύπημα της 9/11 εναντίον των διδύμων πύργων της Νέας Υόρκης, χτύπημα που έδωσε την αφορμή για τους πολέμους στο Αφγανιστάν και Ιράκ. Βέβαια οι πόλεμοι αυτοί είχαν προ πολλού σχεδιασθεί , όπως και ο πόλεμος στο Ιράν που τώρα επωάζεται. Ο αρχιτρομοκράτης αντίπαλος τους δεν ήτο άλλος από τον άλλοτε αρχιπράκτορα τους Οσάμα Μπιν -Λάντεν, ο οποίος πολέμησε τους Σοβιετικούς στο Αφγανιστάν. Κατά πόσον το πρόσωπο αυτό είναι υπαρκτό ή φανταστικό αυτό είναι υπό αμφισβήτηση.
Τώρα που οι ΗΠΑ βρέθηκαν στο φοβερό αδιέξοδο στο Ιράκ, προσφεύγουν και πάλι στο ΝΑΤΟ, να πρωτοστατήσει εναντίον του νέου φανταστικού εχθρού, της Τρομοκρατίας. Το νέο ΝΑΤΟ δεν θα είναι πλέον Ευρωαντλατικό, αλλά παγκοσμιοποιημένο, έτσι που να μπορεί να επεμβαίνει παντού στον κόσμο για να επιβάλλει την PAX AMERICANA. Και επειδή ο Αμερικανικός Στρατός μαστίζεται από ελλείψεις σε στρατιωτικό προσωπικό και επειδή το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ σκαρφάλωσε σε αστρονομικά ύψη, οι Αμερικανοί αξιωματούχοι θέλουν το νέο ΝΑΤΟ να επωμισθεί όχι μόνον την επάνδρωση του πολυεθνικού στρατού , αλλά και τις δαπάνες για την διεξαγωγή των πολέμων στο Ιράκ, Αφγανιστάν και σε οποιοδήποτε έτερο σημείο εμπλακούν στο μέλλον οι δυνάμεις του.
Στην Έκθεση για την Εθνική Στρατηγική και Ασφάλεια της 16ης Μαρτίου 2006 το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ καθορίζει ότι: "Το ΝΑΤΟ παραμένει ο ζωτικός πυλώνας της εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ". Η Έκθεση καθορίζει την ευθύνη εμπλοκής του ΝΑΤΟ σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Επομένως το νέο δόγμα θέτει και πάλι την διαλελυμένη Ευρώπη στο νέο παγκοσμιοποιημένο Ευρω-Ατλαντικό σύμφωνο υπό την Αμερικανική κηδεμονία. Η νέα του αποστολή είναι "το κυνήγι της Τρομοκρατίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υδρογείου". Τούτο κρίθηκε εκ των πραγμάτων αναγκαίο μετά την παταγώδη αποτυχία της Αμερικανικής πολιτικής να διεξάγει μόνη της τον πόλεμο στο Ιράκ. Για την ακρίβεια δεν ήτο εντελώς μόνη, αλλά μετά των "προθύμων", όπως απεκάλεσε το "λεφούσι" των Ανατολικοευρωπαίων και των άλλων- στον πόλεμο εκείνο ο κ. Ράμσφελντ. Τώρα επανέρχονται στους παλαιόυς Νατοϊκούς συμμάχους για να "βγάλουν τα κάστανα απο την φωτιά".
Από την εποχή όμως του Ψυχρού Πολέμου, η παγκόσμια πολιτικο-οικονομική ισορροπία έχει ανατραπεί άρδην. Η προοπτική αυτονομήσεως της Ευρώπης και της Ασίας σήμερον είναι μεγαλύτερη απο ποτέ, γεγονός που θέτει μεγάλους προβληματισμούς στην Ουάσιγκτον. Αυτός είναι και ο λόγος της αδυναμίας επεμβάσεως στο Ιράν. Ενας νέος τριπολικός κόσμος αναδύεται αυτόν τον καιρό: Η Ασία, η Ευρώπη και η Βόρεια Αμερική.
Μπορεί ακόμη οι ΗΠΑ λόγω αδρανείας να αποτελούν τον πολιτικό και στρατιωτικό υπεργίγαντα , αλλά αυτός στέκει σε πήλινα πόδια. Η οικονομία της Αμερικής στηρίζεται στην εισροή των Κινεζικών πλεονασμάτων. Βέβαια και η Κίνα στηρίζεται στην Αμερικανική αγορά για να διαθέσει τα προιόντα της, δεδομένου ότι παράγει το 40% παγκοσμίως . Όμως ο μεγαλύτερος κόλαφος των ΗΠΑ είναι η ανεξαρτοποίηση της Λατινικής Αμερικής. Μετά από σχεδόν ένα αιώνα ωμών ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων (Κόλπος Χοίρων, Γρανάδα, Παναμά, Γουατεμάλα κ.ο.κ) , εγκαταστάσεως αιμοσταγών δικτατορικών καθεστώτων τύπου (Πάπα Ντόκ, Σομόζα, Πινοσέτ κ.ο.κ) , μηχανορραφιών και ανατρεπτικών κινημάτων , αισχροτάτης οικονομικής εκμεταλλεύσεως, φαλκιδεύσεως και των πιό στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών των φτωχών χωρών της Λατινικής Αμερικής με την δράση της CIA και των παραστρατιωτικων οργανώσεων , της δημιουργίας βασανιστών στα ειδικά κέντρα εκπαιδεύσεως των ΗΠΑ κ.ο.κ οι λαοί θέλουν ανεξαρτησία, ειρήνη και πρόοδο. Τόσον στην Ασία όσον και στην Λατινική Αμερική μετά την αποτίναξη του Αμερικανικού ζυγού οι λαοί άρχισαν στενότατη συνεργασία στον οικονομικό, πολιτικό, πολιτιστικό, ακόμη δε και στον στρατιωτικό τομέα. Εν αντιθέσει προς την υποτακτική Ε.Ε, η Κίνα δεν ενδίδει στις Αμερικανικές πιέσεις. Οι ΗΠΑ θέλησαν να παίξουν και στην Ασία το μόνιμο διχαστικό παιχνίδι που παίζουν στην Ελλάδα και Τουρκία. Παρέκαμψαν λοιπόν την Κίνα και πλησίασαν την Ινδία, με υποσχέσεις ότι θα την βοηθήσουν στον πυρηνικό τομέα. Αλλά η Κίνα έχει υπομονή και σοφία και προ παντός δεν φοβάται.
Το ζητούμενον είναι τι θα κάνει η Ε.Ε.; Μιά Ευρώπη -στην πραγματικότητα Ελευθέρα Ζώνη Εμπορίου- χωρίς Σύνταγμα, χωρίς ενότητα, χωρίς στρατηγική, χωρίς στρατιωτική ισχύ, χωρίς πολιτική βούληση; Μιά Ευρώπη ενδοτική, πολυδιασπασμένη και διαλελυμένη, με Ευρωατλαντικούς "Δούρειους Ίππους" στο εσωτερικό της; Μια Ε.Ε. τέλος που αγνοεί προκλητικά την θέληση των λαών της; Θα ξαναμπεί στην "Ευρωπαική στρούγκα" και θα δεχθεί και πάλι τον ίδιο τυχοδιώκτη και άξεστο υπερατλαντικό τσοπάνο; Η θα αποτελέσει τον τρίτο πόλο στην διεθνή γεωπολιτική σκηνή, ακολουθούσα τον δικό της δημοκρατικό δρόμο, μακρυά απο τον νεοφιλελευθερισμό και τον ιμπεριαλισμό των ΗΠΑ, όπως ζητούν διακαώς οι λαοί της; Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα!

 

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ...

Γνωρίζετε ότι... η στήλη αυτή δεν ασχολείται με τα τετριμμένα θέματα της μικρής οθόνης, όπως λ.χ. κοκορομαχίες μεταξύ κομμάτων εξουσίας, τις μαύρες οπές των άσημων διασημοτήτων, ή με τα κουτσομπολιά της μικρής Αθηναικής μας γειτονιάς .

Γνωρίζετε ότι
... έχουμε παραμελήσει τα Εθνικά Θέματα επειδή κατά την γνώμη των καναλανθρώπων -δεν πουλάνε- την σήμερον ημέραν. Αντίθετα ντοπάρουν τον κόσμο με λείψανα, εικόνες, βλακείες και μεσαιωνικό σκοτάδι. Όμως οι αντίπαλοί μας όχι μόνον δεν τα ξέχασαν, αλλά εργάζονται δραστηρίως στο εσωτερικό και στο εξωτερικό -και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ- όπου δρουν πυρετωδώς το Τουρκικό, το Σκοπιανό και το Αλβανικό λόμπι. Βέβαια αυτά είναι υποπρακτορεία του πανίσχυρου Εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ, ήτοι του IPAC (American Israeli Political Action Committee)και του JINSA (Jewish Institute for National Security Affairs). Γι' αυτό εμείς οι Έλληνες πρέπει να κινητοποιηθούμε περισσότερο και να αφιερώνουμε κάθε μέρα λίγο χρόνο για τον Αγώνα. Οι προπάτορες, οι πατεράδες μας και οι παππούδες των νεωτέρων έδωσαν το αίμα τους για να ελευθερώσουν την πατρίδα κι' εμείς δεν μπορούμε να δώσουμε λίγο ιδρώτα;
"Την πατρίδα ουκ ελάττω παραδώσω" έλεγαν στον όρκο τους.

Γνωρίζετε ότι... το διαστημόπλοιο Cassini-Huygens ανεκάλυψε στον Τιτάνα -πλανήτη του Κρόνου- με την κάμερα του φυσικά ένα τεράστιο Βέλος μήκους 50 χλμ ; Διακρίνεται το σκούρο ευθύγραμμο δόρυ και στην άκρη η λευκή ακμή. Οι επιστήμονες ακόμη δεν μπορούν να εξηγήσουν αυτό το ευθύγραμμο σχήμα μέσα σ' ένα χώρο που το χαρακτηρίζουν καμπύλες κρατήρων και ορέων. Λέτε οι Τιτάνες της Ελληνικής Μυθολογίας να έδωσαν και εκεί μάχες με τους Γίγαντες όταν εξεδιώχθησαν απο την Γη;

Γνωρίζετε ότι...
η κάψουλα του Huygens φωτογράφησε θάλασσα, αλλά μην ετοιμάζετε τα βατραχοπέδιλα σας γιατί δεν έχει νερό αλλά υδρογονάνθρακα, η δε θερμοκρασία της είναι περίπου -165 ° C . Αξίζει να ζεις σήμερα, γιατί μπορεί καβάλα στο μη επανδρωμένο διαστημόπλοιο να βάλεις πλώρη για άλλους κόσμους και να βλέπεισ απο τον καναπέ σου τα τρίσβαθα όχι μόνον του Ηλικού μας συστήματος, αλλά και του Σύμπαντος.

Γνωρίζετε ότι
... σε λίγα χρόνια ίσως η εποχή του σίλικον και των ηλεκτρονίων να θεωρείται παρωχημένη. Στην Ιταλία οι επιστήμοντες πειραματίζονται, ώστε οι μελλοντικές συσκευές να λειτουργούν με την χρήση νετρίνων, πλάσματος, ή φωτός, ακόμη δε και με χημικά μόρια και ζώντα κύτταρα. Να σημειωθεί ότι τα νετρίνα είναι άυλα σωματίδια με απειροελάχιστο ενεργειακό φορτίο και δύνανται να διαπερνούν οποιοδήποτε σώμα, ακόμη και την Γη !

Γνωρίζετε ότι
... σε λίγο αγοράζοντας ρούχα δεν θα φροντίζετε μόνον για την ποιότητα και κομψότητα , αλλά και για τις επιδόσεις του πολυ-υπολογιστή που θα είναι ενσωματωμένος (τυπωμένος) σ' αυτά. Έτσι φορώντας το ένδυμα σας θα έχετε μαζί υπολογιστή, οθόνη, εκτυπωτή σας, κινητό, συσκευή που θα ελέγχει τις οικιακές χρήσεις και την ασφάλεια του σπιτιού σας, θα πληρώνει τους λογαριασμούς σας, θα προγραμματίζει τις συναντήσεις κ.ο.κ. Αυτά τα ρούχα θα προσαρμόζονται στις καιρικές συνθήκες της εποχής, της ημέρας, της ώρας και του χώρου που βρισκόσαστε ώστε να κρατούν σταθερή την θερμοκρασία και υγρασία του σώματος σας.

Γνωρίζετε ότι
... για να μην πνιγεί η Βενετία στην νέα εποχή των βροχών και της υψώσεως της στάθμης της θαλάσσης, οι Ιταλοί επιστήμονες σχεδιάζουν Πύλες για να εμποδίζουν την εισροή των υδάτων στην πόλη τους. Την ιδέα φαίνεται ότι πήραν από τον Διογένη που είπε στους ξυπασμένους Αβδηρίτες "κλείστε τις πύλες να μην βγει έξω η πόλη". Στην Βενετία θα κλείσουν τις πύλες για να μην μπει μέσα το νερό. Το πώς θα λειτουργούν δεν μου το είπαν. Καιρός λοιπόν ο κ. Σουφλιάς (ΥΠΕΧΩΔΕ) να βάλει τις εταιρείες να εκτελέσουν εγγυοβελτικά έργα στον Έβρο ποταμό ώστε να μην πλημμυρίζουν οι παραποτάμιες περιοχές, καθώς και στους Φιλίππους και σε άλλες επικίνδυνες περιοχές που τώρα πλημμυρίζουν . Και αν μείνουν κονδύλια ας κάνει κάτι και για το Λεκανοπέδιο Αττικής.

Γνωρίζετε ότι...
στο παρελθόν όλα τα μηχανήματα ήσαν ογκώδη, βαριά και ενεργοβόρα. Τώρα οι επιστήμονες προβληματίζονται για το αντίθετο, δηλαδή να φτιάξουν ελαφρά , μινιατούρες και να καταναλώνουν ελαχιστοτάτη ή και καθόλου ενέργεια. Είμαστε λοιπόν στην εποχή της Νανομηχανικής.

Γνωρίζετε ότι...
σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν 580 εκατ. αυτοκίνητα και σε λίγο, με
την ραγδαία ανάπτυξη της Κίνας και Ινδίας, αυτά προβλέπεται ότι θα πολλαπλασιασθούν; Επομένως η ανάπτυξη νέας μορφής καθαρών καυσίμων είναι επείγουσα και επιτακτική. Δύο Βρετανοί μηχανικοί ισχυρίζονται ότι ευρήκαν νέα μορφή κινήσεως με τον αέρα. Μήπως μελέτησαν τον Αετό του Αρχύτα και τώρα κάνουν εφαρμογή της ιδέας; Αν τα Ελληνόπουλα-αντί να κάνουν αντιπαραγωγικές απεργίες, αναρχικές εκδηλώσεις κ.ά - μελετούσαν τους Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς (Ιλιάδα, Ελληνική Μυθολογία, Έλληνες Μαθηματικούς, Φιλοσόφους, Τεχνολόγους, Ιατρούς κ.λπ.) θα ανέπτυσσαν το πολυμήχανο την ευρυματικότητα, αλλά και την φαντασία, τους και θα διέπρεπαν τόσον στις θεωρητικές επιστήμες όσον και στις πρακτικές, στις καινοτομίες και στις εφευρέσεις. Διότι το Ελληνικό Πνεύμα και η Ελληνική γλώσσα -που περιφρονούν- έχει μέσα της συμπεπυκνωμένη την πρώτη Γνώση και Σοφία του ανθρώπου. Από τότε που ο αείμνηστος Γ. Ράλλης κατήργησε τα Αρχαία Ελληνικά τα Ελληνόπουλα έχασαν την ευστροφία και φαντασία τους. Και προς τιμήν του που το ανεγνώρισε! Ας τα επαναφέρουμε, λοιπόν, πάραυτα.

Γνωρίζετε ότι
... οι νέοι μας είναι υπέρβαροι και ότι η πάχυνση του σώματος, η αδράνεια του εγκεφάλου και η απασχόλησή τους με αλλότρια και σκουπίδια, η απομάκρυνση απο τις διαχρονικές Αξίες, η χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ, το κάπνισμα, η έλλειψη αθλήσεως και το μόνιμο έλλειμμα ύπνου και αναπαύσεως υπονομεύει σοβαρά την υγεία και υποβαθμίζει την ψυχοπνευματική και φυσική ικανότητα και απόδοση".

 

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

Η ιστορία επαναλαμβανεται με την διαφορά ότι αλλάζουν οι πρωταγωνιστές της, ο χώρος και ο χρόνος. Όμως στην προκειμένη περίπτωση η επανάληψη γίνεται απο τους ίδιους πρωταγωνιστές στον ίδιο χώρο με μόνη αλλαγή τον χρόνο. Τα Σχέδια της Σιωνιστικής Συνωμοσίας μπήκαν στην Βασιλεία της Ελβετίας το 1896. Το πρώτο θύμα τους υπήρξε η Ελλάς με την υποκίνηση του ατυχούς εκείνου πολέμου του 1896. Όμως τώρα θα αναφερθούμε στους πρωταιτίους του Πρώτου (Α΄ Παγκοσμίου Πολέμου) και Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου. Είναι οι ίδιοι που έκαναν τον Πόλεμο στο Ιράκ και σήμερα σπρώχνουν τον κόσμο στα ίδια αδιέξοδα που τον οδήγησαν στο παρελθόν. Μήπως λοιπόν ωθούν τα πράγματα για ένα νέο "Χίτλερ"; Δεδομένου ότι προετοιμάζουν ήδη τον Ψυχρό -προς το παρόν- Πόλεμο κατά της Κίνας. Όλοι βέβαια έχουμε διδαχθεί κατά κόρον τις φανταστιώσεις της ιστορίας στα σχολεία, στον κινηματογράφο και απο την μικρή οθόνη. Μας κάρφωσαν στο μυαλό το μεγάλο Ψέμμα και την μισή αλήθεια: Ότι τάχα ο κακός Χίτλερ άρχισε τον Β! Παγκόσμιο Πόλεμο για να κατακτήσει τον κόσμο. Ότι ο κακός Χίτλερ έκανε το Ολοκαύτωμα των Εβραίων. Ότι οι καλοί μας σύμμαχοι έφεραν την δημοκρατία στον κόσμο και άλλα παρόμοια. Όμως ποτέ κανείς δεν μας είπε ποιός ώθησε τον Χίτλερ στον πόλεμον ; Μήπως κάτι άλλοι που κρύβονται στο ημίφως του Λονδίνου, της Ουάσιγκτον και της Νέας Υόρκης; Μήπως οι άνθρωποι που ελέγχουν το χρήμα, την πολιτική, την οικονομία, τα χρηματιστήρια, τα ΜΜΕ, αυτοί ωδήγησαν την Γερμανία στα αδιέξοδα με την επαίσχυντη Συνθήκη των Βερσαλλιών;

Οι Εντιμότατοι και Ενδοξότατοι Εγκληματίες

Κανείς ποτέ δεν πέρασε απο το Δικαστήριο της Νυρεμβέργης τον εγκληματία πολέμου Τρούμαν για την ρίψη των ατομικών βομβών στη Χιροσίμα και στο Ναγκασάκι πάνω σε αμάχους, ούτε φυσικά τον έτερο εγκληματία πολέμου τον Τσώρτσιλ για τον αδικαιολόγητο βομβαρδισμό και την ισοπέδωση της Δρέσδης και της Λειψίας, δύο πολιτιστικών κέντρων ανεκτίμητης αξίας. Όπως δεν θα δικάσει τα εγκλήματα του πατέρα και υιού Μπους, αλλά και του Κλίντον στο Ιράκ. Τα 50 εκατ. θύματα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου αποσιωπώνται συστηματικά. Οι μόνοι που αναφέρονται είναι τα δήθεν 6 εκατ. Εβραίοι του Ολοκαυτώματος. Και κανείς δεν επιτρέπεται να αμφισβητήσει τον αριθμό αυτό, γιατί θα βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου για αντι-Σημιτισμό. [Τα θύματα του Ολοκαυτώματος ήσαν 72.000. Ακόμη και ένας, και ιδιαίτερα ο πατέρας μου που εκτελέσθηκε απο τους Ναζί-θεωρείται έγκλημα. Για μένα τό ίδιο κάνει. ] Κι' αυτά τα καθεστώτα λέγονται δημοκρατικά που υποτίθεται ότι επιτρέπουν την ελευθερία έκφρασης , αμφισβήτησης και επιστημονικής έρευνας. Είναι όμως αυτή η πραγματική ιστορία; Οχι βέβαια.! Εδώ και 1700 χρόνια μας έχουν -όπως λέγει και ο λαός- "φλομώσει" στο Ψέμμα. Την Ιστορία του Α΄ και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την έγραψαν Εβραίοι σιωνιστές για τους gentiles (εθνικούς) -όπως αποκαλουν όλους εμάς τους μη Εβραίους. Επομένως απεκρύβη η μεγάλη αλήθεια και βγήκε προς τα έξω το μεγάλο ψέμμα. Και ποιό είναι αυτό;

Τα Αίτια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου

Τα κύρια αίτια του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου ήσαν διαφορετικά απο αυτά που παρουσιάζονται.
"Στο τέλος του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου επεβλήθησαν διά της Συνθήκης των Βερσαλλιών στην Γερμανία δυσβάστακτες και εξευτελιστικές κυρώσεις. Της επεβλήθη η πληρωμή εξοντωτικών επανορθώσεων προς την Γαλλίαν και προς άλλες εμπόλεμες χώρες, καίτοι η Γερμανία δεν ήτο εξ ολοκλήρου υπεύθυνη εκείνου του πολέμου [see Paul Johnson A History of the Modern World (1983) p24 and H Nicholson Peacemaking 1919 (1933) pp13-16] Η Γερμανία δεν ήθελε αυτόν τον πόλεμο και έκανε ενέργειες για να τον αποτρέψει (Professor Sydney B Fay The Origins of the World War (vol. 2 p 552). Οι βαρύτατες οικονομικές κυρώσεις είχαν σαν αποτέλεσμα το γονάτισμα της Γερμανίας. Το 1923 η κατάσταση ήτο απελπιστική: Ένας ανεξέλεγκτος πληθωρισμός, και μιά μαζική ανεργία που βύθιζε την κοινωνία στην απόγνωση. Το 1921 η ισοτιμία του Μάρκου προς το Δολάριο ήτο 75 προς 1 αντιστοίχως. Το 1924 η ισοτιμία ήτο σχεδόν μηδενική, ήτοι 5 τρισεκατομύρια μάρκα προς 1 δολάριο. Τούτο κατέστρεψε κυριολεκτικά την μεσαία τάξη της Γερμανίας και εξανέμισε όλες τις οικονομίες του Γερμανικού λαού σχεδόν στο μηδέν. (Koestler The God that Failed p 28) [Μήπως η ιστορία αυτή δεν έχει το προηγούμενο της το 1929 με το Κραχ στην Αμερική; Το 1999 δεν επανελήφθη στις πρώην χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού; Δεν συνέβη κάτι παρόμοιο πρόσφατα στην Ευρώπη με την εισαγωγή του Ευρώ; Τέλος δεν συνέβη στην Ελλάδα η "μεγάλη ληστεία" του Χρηματιστηρίου; Πού πήγαν εκείνα τα πλούτη;]

Οι Μεγάλοι Τοκογλύφοι

Σύμφωνα με τον Βρετανό ιστορικό Sir Arthur Bryant [Unfinished Victory (1940 pp. 136-144)]:
" Την ευκαιρία της καταστροφής της Γερμανίας εκμεταλλεύθηκαν πλήρως οι Εβραίοι, οι οποίοι έχουν μιά πατροπαράδοτη κλίση στο εμπόριο και στο παρασιτικό χρήμα. Αυτοί είναι οι παγκόσμιοι τοκογλύφοι. Αυτοί λυμαίνονται τον κόσμο κερδοσκοπικά από την εποχή του Μεσαίωνος. Ως γνωστόν ο Πάπας και οι Πατριάρχες των Εβραιογενών θρησκειών (Ιουδαιοχριστιανισμού και Ισλαμισμού) απηγόρευαν τον τοκογλυφικό δανεισμό. Έκτοτε οι Εβραίοι, των οποίων η Βίβλος επιτρέπει την τοκογλυφία σε βάρος των ΜΗ- Εβραίων, συγκέντρωσαν τον παγκόσμιο πλούτο στα χέρια των. Μέσω όμως αυτού του πλούτου εξαγόρασαν τίτλους τιμής και δυσανάλογη πολιτική ισχύ σε όλο τον κόσμο. Έτσι σήμερα κατέχουν τις θέσεις-κλειδιά στην 'αριστοκρατία', στην πολιτική και στην οικονομική ζωή της Βρετανίας των ΗΠΑ -και όχι μόνον- και μέσω αυτών κυβερνούν τον κόσμο"
Μήπως δεν συνέβη το ίδιο το 1999, στις πρώην χώρες του Ανατολικού Συνασπισμού, μετά την πτώση του κομμουνισμού; Μήπως και τότε δεν εφόρμησαν σαν τις πεινασμένες ακρίδες και ρούφηξαν τον πλούτο των χωρών του πρώην Ανατολικού Συνασπισμού; Και όμως τόσον η εγκατάσταση όσον και η πτώση του κομμουνισμού έγινε από τους ιδίους, βάσει του Σχεδίου της Παγκόσμιας Συνωμοσίας. Εβραίοι ήσαν οι εμπνευστές και πρωτεργάτες του κομμουνιστικού κινήματος. Οι Εβραίοι και πάλι ήσαν αυτοί που εξαγόρασαν τις κρατικές εταιρείες και τη γη, στις πρώην κομμουνιστικές χώρες για ένα κομμάτι ψωμί. Αν αυτό δεν είναι Συνωμοσία, τότε οι λέξεις έχουν χάσει το νόημα τους.

Άνθρωποι της Διαφθοράς και Βαρβαρότητος

"Ακόμη και το 1938 - μετά την αντισιωνιστική εκστρατεία του Χίτλερ- το Βερολίνο κυριολεκτικά εβραιοκρατείτο. Κατείχον σύμφωνα με τους TIMES το 1/3 του πλούτου του Γ! Ράιχ. Οι περιουσίες αυτές καταληστεύθησαν κατα την διάρκεια του πληθωρισμού το 1923 και μετέπειτα. Οι Γερμανοί είχαν χάσει όλα τους τα υπάρχοντα. Εβραίοι τυχάρπαστοι που είχαν ξεφυτρώσει απο το πουθενά τους πήραν τα πάντα και έγιναν οι άρχοντες του τόπου, ενώ αυτοί έγιναν οι δούλοι. Μήπως το ίδιο δεν κάνουν και σήμερα σε όλο τον κόσμο με την απατηλή "παγκοσμιοποίηση" και την Οικονομία της Αγοράς; Σε αντίθεση με τις πατροπαράδοτες Γερμανικές ηθικές αξίες, οι Εβραίοι νεοαποικιστές εισήγαγον στην χώρα την διαφθορά, την "γκεττοποίηση" και την πτώση των ηθικών αξιών. Παρ' όλο που δεν υπερέβαιναν το 1% του πληθυσμού κατείχον σχεδόν το σύνολο των τραπεζών (συμπεριλαμβανομένης και της Reichsbank), των επιχειρήσεων και των ειδικευμένων επαγγελμάτων. Η αδικία αυτή πλημμύριζε την Γερμανική κοινωνία. [Μήπως σήμερα δεν κατέχουν την περιβόητη FEDERAL RESERVE BANK των ΗΠΑ, την WORLD BANK, το INTERNATIONAL MONETARY FUND, την EUROPEAN CENTRAL BANK κ.ο.κ ; Ομως χειρότεροι και απο τους Εβραίους-Σιωνιστές είναι ο κακός μας ΕΑΥΤΟΣ που έχει παραδοθεί στον παραλογισμό της αγοράς, του κέρδους, της βίας και της αδικίας και αρνείται τις διαχρονικές μας αξίες]

Πίνουν το Αίμα των Λαών

Αυτά επικροτεί και η Sarah Gordon στο βιβλίο της (Hitler, Germans and the "Jewish Question",) που τυπώθηκε απο το Princeton University Press το 1984 . Κατά την Sarah Gordon το 1923 οι Εβραίοι κατείχαν το 41% της σιδηροβιομηχανίας και το 57% της μεταλλουργικής βιομηχανίας. Επίσης έναντι 11 μη εβραικών τραπεζών υπήρχαν 150 Εβραϊκές. Το 1933 το 83% του όγκου των χρηματιστηριακών συναλλαγών ήσαν Εβραϊκές. Επίσης κατείχον μονοπωλειακά το σύνολο σχεδόν του Τύπου με ημερησία κυκλοφορία 4 εκατ. φύλλα . Επίσης είχαν το μονοπώλειο των εκδόσεων, του κινηματογράφου και των υπηρεσιών. Χρόνο με τον χρόνο ήτο όλο και πιό δύσκολο στον Γερμανό να βρει δουλειά στα εξειδικευμένα επαγγέλματα και υπηρεσίες, διότι ίσχυαν οι φυλετικές διακρίσεις σε βάρος των εντοπίων και υπέρ των Εβραίων εποίκων. Μιά μικρή οργανωμένη μειοψηφία επέβαλε την θέληση της στην ανοργάνωτη και υπνώττουσα πλειοψηφία. [Μήπως μας θυμίζει κάτι απο την σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα;] Από την μιά μεριά ο φανταχτερός πλούτος των αετονύχηδων και των παράσιτων και από την άλλη η μίζερη φτώχεια των γηγενών Γερμανών. Το βιοτικό επίπεδο των Εβραίων στο Βερολίνο ήτο διπλάσιο εκείνου των Γερμανών. Οι δρόμοι είχαν γεμίσει ζητιάνους και αναξιοπαθούντες. Αυτή ήτο η αιτία του αντι-σημιτικού φαινομένου στην Ευρώπη τότε, όπως τείνει να δημιουργηθεί και σήμερον κάτω απο τις ίδιες περίπου συνθήκες " Η αδικία φέρνει ανατροπές για να αποκαταστήσει την διαταραχθείσα ισορροπία".


Τα Πρακτικά των Σοφών της Σιών

"Ιδιαίτερη όμως κλίση έχουν οι Εβραίοι στις εκδόσεις, διότι σύμφωνα μα τα Πρακτικά των Σοφών της Σιών θα πρέπει να ελέγξουν το φρόνημα και την σκέψη των gentiles. Ο Arthur Koestler επιβεβαιώνει ότι η εκδοτική οικογένεια Ullstein' δημιούργησε ένα υπερ-τράστ τύπου, το μεγαλύτερο στην Ευρώπη και ίσως και στο κόσμο (The God that Failed (1950) ed. RHS Crossman, p 31). Εξέδωσαν 4 ημερήσιες εφημερίδες (Vossische Zeitung, B.Z. am Mittag, μιά βραδυνή και δωδεκάδα εβδομαδιαίων και μηνιαίων εκδόσεων και περιοδικών, ταξιδιωτικών οδηγών κ. ά.). [Σήμερον οι Εβραίοι κατέχουν το 98 % των Αμερικανικών ΜΜΕ και άνω του 90% των διεθνών τοιούτων. Επίσης ασκούν ασφυκτικο έλεγχο και στο Χόλλυγουντ

Στοχεύουν στην Εξουσία

Το πρόβλημα με τους Εβραίους - Σιωνιστές τότε, και εντονότερον σήμερον, είναι ότι δεν περιορίζονται στις μπίζνες και στην οικονομική εξάπλωση, αλλα στοχεύουν στην Εξουσία . Για την πραγματοποίηση της Παγκόσμιας Συνομωσίας είναι ανάγκη να χειραγωγήσουν και να ελέγχουν πλήρως την κοινή γνώμη, την πολιτική και την διακυβέρνηση κάθε χώρας. Τούτ' αυτό συμβαίνει και με τις πολυεθνικές επιχειρήσεις, την τέχνη, την τηλεόραση και την σύγχρονη τεχνολογία, οι οποίες κατα το πλείστον ανήκουν σε εταιρείες Εβραικών συμφερόντων. Αυτές έχουν επιβάλλει τον παγκόσμιο νόμο τους πάνω στις χώρες που εκμεταλλεύονται οικονομικά, πολιτιστικά και πολιτικά. Το πρώτιστο θύμα της Παγκόσμιας Συνωμοσίας είναι η Δημοκρατία. Οι εκπρόσωποι του Κοινοβουλίου είναι άτομα είτε Εβραϊκής καταγωγής, είτε εκλεκτοί της Σιωνιστικής Συνομωσίας. Αυτός είναι και ο λόγος που κατ' όνομα έχουμε μιά απατηλή και αναιμική Δημοκρατία, ενώ στην ουσία υπάρχει μιά παγκόσμκια σιωνιστική-σιδηρά και άκαμπτη- κοινοβουλευτική δικτατορία. Ιδιαίτερα εχθρική είναι η στάση της Νέας Σιωνιστικής Τάξεως Πραγμάτων απέναντι στον Ελληνισμό, τον οποίον θεωρεί υπεύθυνο των καθυστερήσεων και αποτυχιών του σχεδίου τους. Βέβαια, ο Ελληνισμός καίτοι θεωρείται ο θεματοφύλακας του Ελληνικού Πνεύματος, είναι ταυτόχρονα και βαθειά Ιουδαιοχριστιανικός. Ομως δεν τον εμπιστεύονται διότι είναι λαός απρόβλεπτος . Η Συνωμοσία που του επιφυλάσσουν είναι φρικτή και προβλέπει τον ακρωτηριασμό της Ελλάδος (Μακεδονία, Ήπειρο, Νησιά Αιγαίου και Κύπρο) και την δημογραφική και εθνολογική του αλλοίωση (συνθέσεως του πληθυσμού) της χώρας. Αλλά το σχέδιο τους δεν θα περάσει. Ο Ελληνισμός απόκτησε ήδη τα αντισώματά του και μπορεί να αμύνεται αποτελεσματικά. Τα αντισώματα αυτά πήγαν και στα Αμερικανικά Πανεπιστήμια , τα οποία προσφάτως απεκάλυψαν την Σιωνιστική Συνομωσία μεταξύ ΗΠΑ-Ισραήλ

Τα Οπλα των Αντιπάλων

Και θα ηττηθούν διότι εμείς έχουμε ποιοτικά ισχυρότερο οπλοστάσιο:
Αυτοί έχουν την Υλη . Εμείς έχουμε το Πνεύμα. Αυτοί έχουν το Ψέμμα. Εμείς έχουμε την Αλήθεια. Αυτοί έχουν τον Δεσποτισμό. Εμείς έχουμε την Δημοκρατία. Αυτοί έχουν την Αδικία και Απληστία. Εμείς έχουμε το Δίκαιο. Αυτοί έχουν τον Πόλεμο και τη Βία. Εμείς έχουμε τον ειρηνικό Αγώνα και την τριμερή Φιλία. Αυτοί έχουν την Ασιατική Βαρβαρότητα . Εμείς έχουμε το 'Μέτρον' και τον Πολιτισμό. Αυτοί έχουν την Θεοκρατία. Εμείς έχουμε τον Ελληνικό Λόγο. Το Ελληνικό Πνεύμα, που επωάσθηκε στην Ελλάδα, τώρα εξάγεται στον κόσμο. Τελικά ο Ελληνικός Λόγος θα επικρατήσει. "Αρκεί να ενωθούν όλα τα μυρμήγγια για να ξεκοκκαλήσουν τον ελέφαντα".

 

ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ

Αγαπητή/τέ αναγνώστρια/τη

Με την ευκαιρία της πρόσφατης επισκέψεως του Προέδρου του Ισραήλ κ. MOSHE KATSAV στην χώρα μας και του προσκυνήματος, ομού μετά του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Κάρολου Παπούλια, στο μνημείο του Ολοκαυτώματος των Εβραίων της Θεσσαλονίκης, αναφέρονται τα εξής:
Κανείς δεν διαφωνεί στην διενέργεια μνημοσύνου υπέρ της μνήμης των νεκρών του Ολοκαυτώματος, ούτε υπέρ της συσφίγξεως των διμερών σχέσεων.
Είναι όμως απορίας άξιον πως δεν γίνονται παρόμοιες εκδηλώσεις και για τα θύματα Γενοκτονιών των Ελλήνων ήτοι:

1) Για την Γενοκτονία 1.000.000 περίπου Ελλήνων που θυσιάσθηκαν από τις Ναζιστικές και Φασιστικές Δυνάμεις (μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται ο πατέρας του γράφοντος)

2) Για την Γενοκτονία 3.000.000 περίπου (φονευθέντες και εκπατρισθέντες) Ελλήνων της Μικρασιατικής Καταστροφής (Ιωνίας, Πόντου, Κωνσταντινουπόλεως, Ίμβρου, Τενέδου κ.ά.) από τους Τούρκους .

3) Για την Καταστροφή της Κύπρου το 1974,και την συνεχιζόμενη εισέτι Κατοχή της από τους Τούρκους,και τους 1650 αγνοουμένους -ακόμη και σήμερον- αδελφούς Κυπρίους.

4) Όμως η χειρότερη Γενοκτονία όλων των εποχών είναι αυτή που έκαναν στο Ελληνικό Εθνος με την επιβολή της Ιουδαιοχριστιανικής θρησκείας και την Καταστροφή του Ελληνισμού και του Ελληνικού Πνεύματος.

Μήπως ξεχάσαμε ότι ηθικός αυτουργός ήτο κάποιος συμπατριώτης των ;
Γιατί δεν γίνονται παρόμοιες δοξολογίες στην Ελλάδα για τα θύματα του Ελληνισμού, με την παρουσία επισήμων κ.λπ.; Οι δικοί μας νεκροί δεν είχαν ψυχή;
Γιατί το Ισραήλ δεν τιμά τους δικούς μας νεκρούς, όπως τιμούμε εμείς τους ομοεθνείς του; Δεν πρέπει να υπάρχει αμοιβαιότης στην μνήμη των κοινών νεκρών, που έπεσαν για τα ίδια ιδανικά;
Γιατί δεν υπάρχει έστω και ένα φτωχό μνημείο για τα θύματα της ηρωικής Εποποιείας του 1940-45, ενώ υπάρχει περικαλές μνημείο για τους κατά τα λοιπά συμπαθείς Εβραίους της Θεσσαλονίκης; Οι επόμενες γενιές αργότερα θα νομίζουν ότι στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο πολέμησαν μόνον οι Εβραίοι και όχι οι Έλληνες.
Μήπως όμως μας ανταπέδωσε το Ισραήλ και οι απανταχού Εβραϊκές Οργανώσεις την ευγνωμοσύνη που σώσαμε αρκετούς ομοεθνείς τους με κίνδυνο της ζωής μας κατά την διάρκεια της Ναζιστικής Κατοχής; Όχι βέβαια! Οι Εβραϊκές Οργανώσεις των ΗΠΑ ήσαν -και είναι- σφόδρα ανθελληνικές και λίαν φιλοτουρκικές.

Μήπως οι αξιωματούχοι Εβραιοαμερικανοί του Λευκού Οίκου και State Department, έδειξαν κάποια έστω αντικειμενικότητα στα εθνικά μας θέματα ; Όχι βέβαια!

1) Η στάση τους είναι άκρως ανθελληνική και σφόδρα φιλοτουρκική και φιλοσκοπιανή, δεδομένου ότι η στρατηγική τους ήτο και είναι να διχοτομήσουν και ντε-γιούρε την Κύπρο και να παραδώσουν την "Ελληνική Μακεδονία" στα Σκόπια .

2) Μήπως δεν είναι ο διαβόητος ομοεθνής τους Χ. Κίσιγκερ ο ηθικός σφαγέας του Κυπριακού Ελληνισμού;

Έτσι όμως δεν μπορεί να υπάρξει αμοιβαία φιλία, ούτε μεταξύ των κρατών, ούτε και μεταξύ των λαών μας.
Εκ μέρους των Ελλήνων ηγετών πρέπει να πρυτανεύσει περισσότερη γενναιότητα και λιγότερη δουλικότητα. Εκ μέρους δε του Ισραήλ περισσότερη καλή πίστη και αντικειμενικότητα και λιγότερη υποκρισία και πισώπλατα μαχαιρώματα στον Ελληνισμό.
Επομένως, το Ισραήλ και οι Εβραίοι για να γεφυρωθεί το χάσμα που υπάρχει μεταξύ μας πρέπει κάποτε να ζητήσουν συγνώμη για τα φοβερά εγκλήματα που έκαναν σε βάρος της φυλής μας.
Αναφορικά με τους ηγέτες μας, τα σφάλματα η έλλειψη ηθικού θάρρους και η αμετροέπεια τους μας έφεραν στο σημείον μηδέν, με ό,τι φοβερά συμβαίνουν γύρω μας. Βρισκομαστε στο χείλος της εξαφανίσεως, της ανυποληψίας και της δουλοπρέπειας, μολονότι εμείς αναλωθήκαμε υπέρ της ανθρωπότητος και δώσαμε τα φώτα και τον πολιτισμό στον κόσμο.
Θα κλείσω με αυτό που έγραψε ο Θουκυδίδης: "Αυτό που φοβούμαι δεν είναι η στρατηγική του εχθρού μου, αλλά οι γνώμες μας και τα σφάλματα μας" (Θουκυδίδης A144).
Και τώρα τελευταία φοβόμαστε περισσότερο για τα πολλά "σφάλματα" που μας αναμένουν και για τις "κακές γνώμες" του πολιτικού μας κόσμου.


http://achilleous.com/amphiktyon